ΜΕΝΟΥ

Η DEMO συμμετέχει στην Ημέρα Καριέρας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης!

Health Newsroom

Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στη Διημερίδα Καριέρας που διοργανώνεται για 33η φορά από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Για δύο ημέρες, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, από τις 10.00-18.00, εκπρόσωποι και στελέχη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της DEMO θα περιμένουν τους ενδιαφερόμενους στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερo της εταιρείας στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, ώστε να τους ενημερώσουν για το όραμα και την αποστολή της εταιρείας αλλά και τις ενεργές ευκαιρίες απασχόλησης.

«Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, ανήκουμε στους Top 3 ισχυρότερους εργοδότες του πιο ελκυστικού κλάδου στη χώρα. Παράλληλα, πρώτοι στην Ελλάδα, πρόσφατα εισάγαμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας, με μέσο όρο απασχόλησης 14 ημερών ανά μήνα, και αποδοχές που αντιστοιχούν σε μηνιαία απασχόληση. Μέτρο που συμπληρώνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο αποδοχών και παροχών και μάς βοηθά να ξεχωρίζουμε στον κλάδο», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κοτσίφης, HR Director στη DEMO ABEE.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία: 18-19 Οκτωβρίου 2024

Ωράριο: 10:00-18:00

Τοποθεσία: Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Είσοδος: Δωρεάν

Περισσότερες πληροφορίες: dypa.gov.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: