ΜΕΝΟΥ
Πρωτοποριακή τεχνολογία για την αντιμετώπιση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων στον Ευαγγελισμό!

Πρωτοποριακή τεχνολογία για την αντιμετώπιση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων στον Ευαγγελισμό!

Health Newsroom

Η Dna sequence ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και έτσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα γίνει εφαρμογή της μεταγονιδιωματικής τεχνολογίας για την χαρτογράφηση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων. 

Η εφαρμογή θα γίνει σε συνεργασία με την Ιατρική σχολή Αθηνών και συγκεκριμένα με το εργαστήριο της καθηγήτριας Παγώνας Λάγιου και με  τον επίκουρο καθηγητή κύριο Γκίκα Μαγιορκίνη.

Η Dna sequence ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία την καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου, η οποία ηγείται του έργου και τον πρόεδρο της Ιατρικής σχολής Αθηνών καθηγητή Γεράσιμο Σιάσο. 

Ευχάριστη συγκυρία, η ανάδειξη από τη διεθνή εφημερίδα Life science review της Dna sequence ως company of the year στη βιοασφάλεια και στη βιοπαρακολούθηση. Για ακόμη μία φορά Έλληνες επιστήμονες πρωτοπορούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγονιδιωματική τεχνολογία αποτελεί ένα σύγχρονο όπλο που προστίθεται για την αντιμετώπιση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, πάντα σε συνεργασία με τους εποπτικούς φορείς της χώρας. 
 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: