Το 70% των ατόμων που πάσχουν από αλλεργία στη γύρη, εμφανίζουν άσχημα συμπτώματα μετά την κατανάλωση ορισμένων τροφών.
Η Γεωργία Καπώλη, MSc, κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (www.logodiatrofis.gr) με συνέντευξή της στην κάμερα του nextdeal.gr και τον ιατρικό μας συντάκτη Άρη Μπερζοβίτη, μας ενημερώνει με ποια τρόφιμα μπορούμε να προλάβουμε τις εποχικές αλλεργίες, ποια τρόφιμα πρέπει να αποφεύγουμε όταν έχουμε αλλεργία στη γύρη, καθώς επίσης και ποια τρόφιμα βοηθούν στην αντιμετώπιση της.